Neotech Offensiv

Från Svenska rollspel
Hoppa till: navigering, sök
Neotech Offensiv
noframe
Framsida
Information
Produktserie: Neotech
Utgivare: Neogames
Utgivningsår: 2001
Produktion: Carl Johan Ström
Konstruktion: Marco Behrmann
Redigering: Marco Behrmann, Martin Fröjdh, Daniel Lehto, Carl Johan Ström
Omslag och illustrationer: Carl Johan Ström
Layout och grafik: Daniel Lehto, Carl Johan Ström

Bakgrund

Neotech Offensiv är en bakgrundsmodul till rollspelet Neotech som expanderar Neotechs värld med mängder av vapen, utrustning och ny bakgrundsinformation.

Denna bok innehåller allt som en spelledare behöver veta om vapen och strid år 2059. Neotech Offensiv är en kampanjbok som innehåller massor av bakgrundsmaterial för att skapa en mer levande rollspelsupplevelse. Information om hur vapeninköp går till, licenser för vapen, polisens möjligheter och hur illegala vapen införskaffas.

Modulen innehåller också över 350 handeldvapen, med data, beskrivningar, hårda fakta samt illustrationer. Givetvis finns över 2.000 olika ammunitionstyper med. Dessutom ingår sprängmedel, minor, skyddsutrustning, specialvapen, granater, ammunition och customiseringsutrustning för handeldvapen.

Kampanjmaterial innehållandes information om alla större och mindre vapenföretag ingår också. För de som inte kan så mycket om vapen medföljer detaljerade beskrivningar av vapenteknologier, så som den hylslösa revolutionen, olika mekanismer och konstruktionsprinciper.

Utöver detta hittar man detaljerade regler för närstrid, information om stridskonster, beskrivningar över närstridsvapen och även ett nytt, förenklat skadesystem. Regler för sjukhusvistelser ingår givetvis också.

Nya regler

Nya yrken

Nya färdigheter

Nya vapen

Omslag

Neotech Offensiv Fram.jpgNeotech Offensiv Bak.jpg