Ändringar

Hoppa till: navigering, sök

Soloäventyret

1 477 byte lades till, 14 maj 2019 kl. 21.22
Rollspelen som spelas är [[Bortom]] och [[Leviathan (rollspel)|Leviathan]] som är skrivna av [[Robert Jonsson]], samma man som ligger bakom podden. Namnet härstammar från att podden vanligen endast har en spelledare och en spelare, men det är även en blinkning till de gamla soloböckerna som Äventyrsspel gav ut.
 
== Säsong 1: Syndaslukaren ==
 
Den första säsongen centrerade kring det mäktiga drömväsendet Syndaslukaren och det hot det utgjorde mot världen. Berättelsen var en crossover mellan [[Bortom]] och [[Leviathan]]. Syndaslukaren innehöll även crossover med både [[Vi spelar rollspel]] och [[Svartviken rollspelspodd]] då karaktärerna Mason Grystone, Chan Yueyi och Berhanu tidigare introducerats i dessa.
 
'''Gäster:''' Lucas Falk ([[Fummelpodden]]), Mattiaz Fredriksson ([[Red Moon Roleplaying]]), Gabrielle De Bourg, Jörgen Niemi ([[Rollspelsmåndag]]), Axel Widén ([[Vi spelar rollspel]]), Moa Frihiofsson ([[Svartviken Rollspelspodd]]), Andreas Lundström ([[Sweden Rolls]], [[Tärningen är kastad]] & ([[Dungeons & Diceappointments]]))), Christoffer Schenström (([[Äntligen Spelmusik]]), Hjalmar Nordén ([[Red Moon Roleplaying]]), Pernilla Sparrhult och Agnes Rudbo ([[Dungeons & Diceappointments]] & [[Tärningen är kastad]])
 
== Säsong 2: Insnöad ==
 
Den andra säsongen var ett samarbete med ([[Svartviken Rollspelspodd]] där karaktärerna tar rollerna av fyra personer som bor på ett isolerat hotell i norra Norge. I ([[Svartviken Rollspelspodd]] spelas de tre akterna till Insnöad (som är skrivet till rollspelet [[Bortom]], medan deras karaktärer och orsak till att de befinner sig på hotellet görs i Soloäventyret.
 
'''Gäster:''' Moa Frihiofsson, Anna Sandberg, Kristoffer Warnberg och Krister Svanlund ([[Svartviken Rollspelspodd]]).
== Extern sida ==
https://bortom.nu/category/soloaventyret/feed/
8
redigeringar