Skillnad mellan versioner av "Äventyrarens Handbok"

Från Svenska rollspel
Hoppa till: navigering, sök
m
 
Rad 31: Rad 31:
 
== Bakgrund ==
 
== Bakgrund ==
  
''Äventyrarens Handbok'' är en kampanjmodul till [[Eon|Eon IV]]. Boken tar upp allt som en äventyrare skulle unna vara intresserad av - vapen och rustningar som inte fick plats i regelboken, exotiska vapen och de som är knutna till kulturer annat än den traditionellt jargiska. Dessutom finns här regler för strid från hästryggen och en stor uppsättning riddjur med beskrivning, bilder och regelvärden.
+
''Äventyrarens Handbok'' är en kampanjmodul till [[Eon|Eon IV]]. Boken tar upp allt som en äventyrare skulle kunna vara intresserad av - vapen och rustningar som inte fick plats i regelboken, exotiska vapen och de som är knutna till kulturer annat än den traditionellt jargiska. Dessutom finns här regler för strid från hästryggen och en stor uppsättning riddjur med beskrivning, bilder och regelvärden.
  
 
Boken är exklusiv för de som deltog i [[gräsrotsfinansiering]]en av Eon IV.
 
Boken är exklusiv för de som deltog i [[gräsrotsfinansiering]]en av Eon IV.

Nuvarande version från 6 november 2016 kl. 19.58

Äventyrarens Handbok
noframe
Framsida
Information
Produktserie: Eon
Utgivare: Helmgast
Utgivningsår: 2014
Text:
Projektsamordning:
Omslag:
Illustrationer:
Formgivning:
Kartor:

Bakgrund

Äventyrarens Handbok är en kampanjmodul till Eon IV. Boken tar upp allt som en äventyrare skulle kunna vara intresserad av - vapen och rustningar som inte fick plats i regelboken, exotiska vapen och de som är knutna till kulturer annat än den traditionellt jargiska. Dessutom finns här regler för strid från hästryggen och en stor uppsättning riddjur med beskrivning, bilder och regelvärden.

Boken är exklusiv för de som deltog i gräsrotsfinansieringen av Eon IV.

Nya regler

Nya färdigheter

Växter och Djur

Innehåll

Omslag

Eon 4 ÄventyrarensHandbok Fram.jpgEon 4 ÄventyrarensHandbok Bak.jpg