Skillnad mellan versioner av "Ariel"

Från Svenska rollspel
Hoppa till: navigering, sök
(Skapade sidan med '''Ariel'' är en äventyrare som rollpersonerna kan stöta på i äventyret Döda skogen till Drakar och Demoner. Han är en munk som har nära kon...')
 
Rad 1: Rad 1:
''Ariel'' är en äventyrare som [[rollperson]]erna kan stöta på i äventyret [[Döda skogen]] till [[Drakar och Demoner]]. Han är en [[munk (yrke)|munk]] som har nära kontakt med naturen och reser tillsammans med [[magiker (yrke)|magikern]] [[Kara]].
+
''Ariel'' är en äventyrare som [[rollperson]]erna kan stöta på i äventyret [[Döda skogen]] till [[Drakar och Demoner]]. Han är en [[munk (yrke)|munk]] som har nära kontakt med naturen och reser tillsammans med [[magiker (yrke)|magikern]] [[Kara]]. Paret kan mycket väl tänka sig att slå sina påsar ihop med andra äventyrare då de inte har något annat på agendan just nu.

Versionen från 28 mars 2016 kl. 19.23

Ariel är en äventyrare som rollpersonerna kan stöta på i äventyret Döda skogen till Drakar och Demoner. Han är en munk som har nära kontakt med naturen och reser tillsammans med magikern Kara. Paret kan mycket väl tänka sig att slå sina påsar ihop med andra äventyrare då de inte har något annat på agendan just nu.