Skillnad mellan versioner av "Svenska kulter (rollspel)"

Från Svenska rollspel
Hoppa till: navigering, sök
m
Rad 1: Rad 1:
''Svenska kulter - Rollspelet'' är ett svenska [[rollspel]] skapat av [[Anders Fager]] som baserar sig hans romaner [[Svenska Kulter (roman)|Svenska Kulter]] och [[Svenska Kulter (roman)|Samlade Svenska Kulter]].
+
''Svenska kulter - Rollspelet'' är ett svenskt [[rollspel]] skapat av [[Anders Fager]] som baserar sig hans romaner [[Svenska Kulter (roman)|Svenska Kulter]] och [[Svenska Kulter (roman)|Samlade Svenska Kulter]].
  
 
== Koncept ==
 
== Koncept ==

Versionen från 4 november 2016 kl. 13.46

Svenska kulter - Rollspelet är ett svenskt rollspel skapat av Anders Fager som baserar sig hans romaner Svenska Kulter och Samlade Svenska Kulter.

Koncept

Människan är inte ensam i kosmos. Det finns fruktansvärda gudar, oändligt gamla och oändligt onda. Bortom stjärnorna, på andra plan eller dolda i vår värld. I havsdjup eller på isvidder.

Några få människor har sett dem. Och krossats av insikten. Men inte alla. De har istället omfamnat den, sökt att dra nytta av den. Blivit de gamla gudarnas tjänare här på jorden, och fått krafter i utbyte. Dessa människor kallas för kultister. Du är en av dem. I Sverige.

Utgivet material