Traffaut

Från Svenska rollspel
Version från den 6 november 2016 kl. 19.14 av Falk (Diskussion | bidrag)

(skillnad) ← Äldre version | Nuvarande version (skillnad) | Nyare version → (skillnad)
Hoppa till: navigering, sök
Traffaut

Traffaut är en viktig SLP i flera äventyr till Mutant. Som chef för Pyrisamfundets säkerhetstjänst har han ofta uppdrag till rollpersonerna. Traffaut är en muterad björn.

Bakgrund

Information från modulen Efter Ragnarök.

Traffaut föddes i Hindenburg år 55 PT. Under en resa till Pirit dödades hans föräldrar av rövare och han växte upp hos släktingar i Hindenburg.

Trauffaut blev mycket storväxt och stark. Som 16-åring kunde ingen slå honom i armbrytning och hoppade på livet som kringresande cirkusartist. Vid 18 år tog han värvning i Pyrisamfundets armé och blev, tack vare sin intelligens, flyttad till underrättelsetjänsten.

Han blev snabbt avdelningschef och vid den ringa åldern av 44 blev Traffaut chef för hela Pyrisamfundets underrättelsetjänst och är en av de mäktigaste personerna i riket.

Kontakter

Under sina många år inom underrättelsetjänsten har Traffaut skaffat kontakter överallt. Han har ett nära samarbete med Pyrisamfundets handelsmän som ofta har koll på vad som händer i riket. Han är personlig vän med Samfundets kejsare Thorulf Skarprättare.

Arbetsuppgifter

En stor del av Traffauts arbetsuppgifter är att stävja spionverksamhet från främmande makter, då kanske framför allt spioner från Gotland som är Pyrisamfundets största konkurrent i Österhavsregionen.

Han ger sig numera sällan ut i fält utan sitter som spindeln i nätet på sitt kontor i Hindenburg.