Dödsmatch 2000

Från Svenska rollspel
Hoppa till: navigering, sök
Dödsmatch 2000
noframe
Framsida
Information
Produktserie: Cyber M/77
Utgivningsår: 2018
Konstruktion: Wilhelm Person
Sidantal:

Bakgrund

Dödsmatch 2000 är ett äventyr till Cyber M/77 för tre till sex spelare.

Ingress

Vad som en gång tillverkats i lokalen var oklart. På fabriksgolvet stod rostiga vrak av slaktade och vandaliserade maskiner, omgivna av skräp och krossat glas från de nu tomt gapande takfönstren. En helikopter cirklade ovanför och de vrålande turbinerna gjorde det omöjligt att höra om någon rörde sig längre fram.

Helikopterns sökljus svepte av och an, och i det stilla regnet bröts ljuset i skiftande pelare, till synes resta ur det av glasflisorna och vätan diamantskimrande golvet. Ashton hade sett synen hundratals gånger förr, men upphörde aldrig att förundras av dess groteska skönhet.

Perry gjorde en kort, hukad rusning för att komma så nära att de kunde viska till varandra. "Ser du något?"

Ashton skakade på huvudet och sneglade på klockan, om sju sekunder skulle helikopterns programmering sända iväg den på en slinga till vakttornen. Då följde tjugo sekunder av mörker som skulle ge gruppen en chans att nå sitt mål på andra sidan av den stora lokalen. Perry nickade och tecknade åt resten av gruppen som fortfarande hukande gömde sig vid lastbyggans port att göra sig redo.

Ashton hörde turbinernas varvtalsökning som signalerade den nya kursen. Ljuset började ebba ut.

En fjärran knall avslöjade att de inte var ensamma och i samma ögonblick slog en närmast självlysande röd kaskad ut ur Perrys bakhuvud. Mörkret lade sig och den livlösa kroppen föll tungt till golvet.

"Huvudskott! Dödlig Rättvisa tar poäng. Stålvargarna spelar med en spelares underläge." Presentatörens klara röst ekade genom fabriken.

Viktiga SLPs

Nya regler

Nya färdigheter

Monster och djur

Innehåll

Omslag

CyberM77 Dödsmatch2000 Fram.jpgCyberM77 Dödsmatch Bak.jpg