Dina ängder gröna

Från Svenska rollspel
Hoppa till: navigering, sök
Dina ängder gröna
noframe
Omslag
Information
Produktserie: Rotsystem
Utgivare: Spindelkungen
Utgivningsår: 2016
Design, text och layout: Mikael Bergström
Redigering och korrektur: Kathrin Hagmeier
Illustrationer: Steven Austin, Eric Quigley
Omslag: George Cotronis

Bakgrundinformation

Dina ängder gröna är en kampanjmodul till rollspelet Rotsystem och innehåller:

  • Ett spelarkapitel som täcker hur man förbereder sig inför en expedition, vad man kan förvänta sig från uppdragsgivare och vad man bör packa med sig.
  • Ett spelledarkapitel som hjälper dig att skapa en så minnesvärd och spännande upplevelse som möjligt. Här lär du dig om utforskning ute i det vilda och gröna, i övervuxna städer och i övergivna ruiner.
  • Nya regler för infektioner och smitta, som skapar en stämning av paranoia och ett maniskt säkerhetstänk hos spelare och rollpersoner. Och om olyckan är framme: ett ramverk som låter spelledaren skapa en skräddarsydd infektion som bryter ner rollpersonens kropp och psyke.

Koncept

Välkommen ut i det Gröna!

De flesta människor i den nya tiden nöjer sig med att leva sina liv innanför arkologins trygga väggar. Du är annorlunda. Du har bestämt dig för att lämna den varma och säkra tillvaron för att utforska världen utanför.

Här ute finns faror och fasor, från gigantiska muterade monster till minsta infektion, men här finns också oräkneliga rikedomar. Kommer du att vara en av de få som lyckas återvända med erfarenheter och rikedomar? Eller kommer du att bli som de flesta, som kommer tillbaka svårt skadade och infekterade, eller inte alls kommer tillbaka? Har du det som krävs för att överleva härute?

Nya regler

Nya Yrken

Nya Färdigheter

Nya Monster och djur

Viktiga SLP

Omslag

Rotsystem DinaÄngderGröna Fram.jpgRotsystem DinaÄngderGröna Bak.jpg